Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала зворушливе архівне фото з молодим коханим, баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 10 років. Так, парочка показала, як вони каратають карантин через коронавірус COVID-19, а поки салони краси закриті, бойфренд Анни фарбує їй корені волосся самостійно.

Багато чому нас навчив карантин, але момент, коли твій хлопець фарбує тобі корені, просто безцінний! І приймає тебе з усіма твоїми ( як тобі здається ) недосконалостями. Ми навчилися робити все самі і здається, це почало у нас виходити. Так що, у мене особисто є багато плюсів карантину і самоізоляції? А у тебе? Є такі? Напишіть мені ?❤️
, - поділилася емоціями Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Анюта,ти тут така гарна,як ніколи😂😂😂", "Нарешті без фотошопу😂😂😂", "Круто такого треба берегти..не всі на це здатні..", "Анна він так ніжно волосся ваші бере 🌺так акуратно🔥так мило👌", "Який жах це відео.", "Фільтр жесть🙉))вам не підходить😂", "Анка та ти просто красуня 🔥😂".

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.