Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. 21 квітня знаменитість відсвяткувала свій ювілей - зірковій красуні виповнилося 30 років. З цього радісного приводу її кращі друзі і коханий чоловік Володимир Дантес трепетно привітали артистку дуже незвичайними способами.

Моя фотогенічна дружина. Побажайте їй здоров'я, жіночого щастя і грошей. А то поки тільки якісь нестандартні привітання. трепетно підписав фото красуні-дружини в купальнику Володимир Дантес

Пізніше Володимир зізнався, що на день народження Наді закохані повинні були летіти в Барселону, однак через карантин перенесли свої плани. Замість цього Дантес влаштував романтичну подорож для Дорофєєвої за допомогою фотошопу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Продюсер Потап, якого Надя трепетно називає другим татом, присвятив красуні вірш, прочитавши його на відео.

Есть у нас талантливый телец в Игре Она спец по танцам и по белым БМВ Даже ты слезинку уронить свою не смей Надька поздравляю тебя в твой юбилей Дотянулась Дожила Прикоснулась к небесам твоя рука Голос твой брызги капель В нас Святой водой Нам не важно кто там после Важно кто ДО ДО! @nadyadorofeeva ❤️❤️❤️

Колишня дружина Потапа і співвласниця продюсерського центру " Mozgi Entertainment Ірина Горова виклала архівні селфі з Надею, де артистка позувала в незвичайному образі для зйомок яскравого кліпу на пісню "Лох" і фото без макіяжу в літаку.

@nadyadorofeeva Надійка, я хочу тобі побажати, що б 2020 став найзнаковішим у твоєму житті, початком нового і неймовірного шляху! Щоб все, що ми задумали, запланували, намріяли - збулося! 🙏🏻 В тобі стільки любові, ніжності, співчуття, що іноді дивлюся і не розумію, звідки ти черпаєш сили, енергію, від куди тобі такій тендітній і вразливій вся ця вселенська любов ❤️ до всіх хто тебе оточує. Завжди, навіть після перельотів, концертів, багатогодинних зйомок посміхаєшся) Це неймовірний дар і я бажаю тобі його гріти в душі і ніколи не розгубити. Мила моя, з днем народження! Надихай, запалюй, люби, дивуй, і будь щасливою! РЅ: 30 в 20-му році) 👉🏻👉🏻👉🏻 «5»!)

А ось кращий друг Наді, соліст "Время и Стекло" Олексій Завгородній (Позитив), заспівав для Дорофєєвої їх хіт в машині і порівняв красуню з виконавицею Біллі Айліш, забавно називаючи знаменитість "Біллі Додоліш" і "Надя Айліш" у своїх Сторіс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.