Героїня реаліті Нового каналу Вікторія Альохіна ціною свого імунітету врятувала від вигону Провину Кошутину.

Десятий тиждень виявився непростим для всіх учениць Школи леді, оскільки її присвятили темі сім'ї. Дівчатам довелося зустрітися з матерями і відверто зізнатися у своїх образах. Найменш щирою і найбільш відстороненою під час випробувань на цьому тижні була 20-річна одеситка Вікторія #Синяк Кошутина.

"Вікторія нагадує мені Джокера в жіночому обличчі, – погоджується з колегою директор Тетяна Мокріді. – Сьогодні – одна, а завтра – інша. Я б радила їй повернутися в реальність, перестати грати і почати жити".

Педагоги вирішили, що більше не можуть допомогти пацанке. Вона більше не хоче змінюватися і працювати над собою.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Коли викладачі назвали моє ім'я, я була здивована, – каже учасниця реаліті Нового каналу Вікторія #Синяк Кошутина. – Не очікувала, що на цьому тижні можу поїхати додому саме я. Не знала, куди мені повертатися, і що робити".

За ученицю заступилася Вікторія Альохіна і пожертвувала своїм захистом заради Вікі.

"Цей тиждень виявився дуже непростий для всіх нас, – пояснила вона, – оскільки була присвячена болючої теми – сім'ї. Тому вважаю, що піти в цей раз не заслуговує ніхто. Я хочу дати шанс і готова подарувати своє право вето Вікторії #Синяк. Так буде справедливо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанки" охмурили одруженого Тараса Тополю з "Антитіла".

Як повідомляв Знай. ua, хрещена фея пацанок Ірина Зайцева порадила, як знайти любов на карантині.

Також Знай. ua писав, що у проект повернулася незабутня "Мівіна" з першого сезону, буде спека.