Десятий тиждень реаліті Нового каналу педагоги Школи леді присвятили болючої для багатьох "пацанок" темі сім'ї. Дівчата зустрілися з мамами і змогли озвучити свої образи. Женя #Батюшка Мазур попросила вибачення у матері за те, як поводила себе до проекту.

– Я принесла їй дуже багато болю, – зізнається "пацанка". – Тільки зараз це розумію. Мама мене бачила в найгіршому стані. Жодного разу не згадувала про неї, коли вживала наркотики. Тільки уявіть, перед шкільним випускним я не спала 10 днів! Вчителі з таким жахом дивилися. На фотографіях у мене скрізь викривлене обличчя. Мені дуже соромно за все, що я робила ці три роки.

"Пацанка" Женя Мазур, фото: Новий канал
"Пацанка" Женя Мазур, фото: Новий канал

Під час розмови мама з донькою підняли важку для їх сім'ї тему – смерть Женіного батька. Він помер від передозування венозними наркотиками. Але правда про його кончину відкрилася тільки під час зйомок візитки проекту "Від пацанки до панянки".

– До того, як я дізналася, уявляла батька ідеальним чоловіком, – розповідає Женя. – Приходила на могилу і мріяла про те, як би ми чудово жили всі разом. А коли дізналася правду, стало гидко. Таких людей, як він, ніколи не поважала, зневажала і обходила десятою дорогою. Називала "котлетами". Та й за що їх можна поважати? Вони не живуть, а існують у пошуках чергової дози. Хоча колись і я була такою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Пацанка" Женя Мазур, фото: Новий канал
"Пацанка" Женя Мазур, фото: Новий канал

– Думала, що якщо відкрию правду, Женя піде по його стопах, – згадує мама "пацанки". – Виявилося, все навпаки. Вік живи – вік учись.

У свою чергу мама теж попросила вибачення у Жені за помилки виховання. А дівчина пообіцяла більше ніколи не вживати і кардинально змінитися. Чи зможе вона стримати своє слово – дивіться щопонеділка о 19:00 в реаліті "Від пацанки до панянки" на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, алкоголь підкосив героїнь шоу "Від пацанки до панянки", доведеться носити гіпс.

Як повідомляв портал Знай.uа, пацанкам влаштують "бомбу" на проекті, що чекає на учасниць.

Також портал Знай.uа писав, що у проект повернулася незабутня "Мівіна" з першого сезону.