Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, на одній із фан-сторінок артистки з'явилося її архівне фото, де красуня позує на розкішній терасі, примірявши лише обтягуюче боді з глибоким декольте, а також накидку чорного кольору. Кароліна продемонструвала розкішне тіло, над яким працює наполегливо, а також масивні груди.

Доброго ранку!🤗 Як пройшов вчора свято? Скільки пасок з'їли?🤪 сказано на сторінці шанувальників Лорак

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати кадр: "Ай ай ай як апетитно💐😘😘😘", "Як же ,Кароліна, ти красива і прекрасна!!! Будьте здорові і щасливі ще років на ............", "Яка красуня ❤️❤️❤️", "Красунька", "Богиня", "Богиня!!!🔥🔥🔥🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.