З моменту виходу останньої частини фільму "Гаррі Поттер і Дари Смерті: частина 2" пройшло 9 років. Улюблені герої фанатів франшизи Рон Візлі (Руперт Грінт), Герміона Грейнджер (Емма Уотсон), Драко Мелфой (Том Фелтон), Гаррі Поттер (Деніел Редкліфф) і Невілл Долгопупс (Меттью Льюїс) з тих пір подорослішали і кардинально змінили зовнішність.

Це вже не ті юні чарівники, і ми пропонуємо в цьому переконатись.

Емма Уотсон
Емма Уотсон

Том Фелтон
Том Фелтон

Руперт Грінт
Руперт Грінт

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Меттью Льюїс
Меттью Льюїс

Деніел Редкліфф
Деніел Редкліфф

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, американська організація EDsmart набирає шанувальників фільму "Гаррі Поттер" для участі в незвичайному конкурсі. П'ять обраних кандидатів отримають тисячу доларів, якщо подивляться кожен з десяти фільмів франшизи і паралельно вести онлайн-трансляцію в соцмережах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джоан Роулінг у своєму Twitter-акаунті розповіла справжню детективну історію. Правда, історія трапилася з нею уві сні і письменниця поспішила поділитися нею з фанатами.

Також портал Знай.uа писав, що Джоан Роулінг спільно з Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing і Scholastic запустила сторінку "Harry Potter At Home" на сайті для фанатів Гаррі Поттера "WizardingWorld".