Фантастична подія відбулася у житті лідера групи “Танок на майдані Конго” Олександра Сидоренко (Фоззі). Вірніше, відразу дві події. А саме – хлопчик і дівчинка, яких відомому музиканту подарувала його дружина Поліна. Близнята народилися в одній з клінік Києва. Обидва малюка повністю здорові, з'явилися на світ в термін, і прекрасно себе почувають, як і їхня мама.

Першим Фоззі привітав його найближчий друг і соратник Олег Михайлюта, більш відомий як Фагот. “Сьогодні мій соул браза став дабл-татом! Привітаємо новоспеченого татуся”, написав Михайлюта в своєму Instagram. Також сім'ю Сидоренко вже встигли привітати та інші представники українського бомонду. Наприклад, новоспечені батьки вже отримали привітання від Віктора Павліка, Анжеліки Рудницької, Каші Сальцової, Віктора Павліка, Ніни Гаренецької, Віктора Придувалова та інших. Звичайно ж, не обійшли стороною цю новину і численні фанати легендарної української групи, буквально засыпавшие Instagram Фоззі своїми привітаннями.

Нагадаємо, Тарзан влаштував брудні танці на очах у Королевою.

Як повідомляв Знай.uа Кароль показала неймовірні прийоми по гнучкості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Знай.uа також писав, що Jerry Heil влаштувала гарячі Мальдіви посеред Києва.