Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екс-нардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з собаками, а в підписі до фото розповіла, що одну з них вона рятувала.

Як видно, Алла сидить на дерев'яній підлозі на веранді і ніжиться з милою рудим собакою. На ній темний спортивний костюм і світлі кроси, волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру. В підписи до фотографій дівчина написала: "Ще ображена, але вже краще себе почуває. Скоро знімаємо шви після операції, і буде як нова. Але я, якщо чесно, ще все одно переживаю". При цьому на питання фоловерів про те, що сталося з собакою, Алла написала: "Наїхала на машині".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.