Чоловік відомої української співачки і екссолістки гурту "Время і Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає потішні публікації на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Нещодавно знаменитість поділився переживаннями з приводу карантину в країні, через якого подружжю доводиться сидіти вдома в чотирьох стінах.

"Вам не здається, що в самоізоляції чогось не вистачає? Хочеться побути в самоізоляції в іншому місці, країні. Ось просто сісти в машину і виїхати Словаччину чи Австрію, куди-небудь. Не контактувати, ходити в масці, рукавичках, але в іншому місці!!!" - зазначив Дантес.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва зізналася, що відчуває в чотирьох стінах, впізнайте у співачці себе: "Стрьомно все".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес показав, як звозив кохану Надю Дорофєєву в Дубай і Єгипет на самоізоляції всього за 50 доларів. Для "поїздки" йому знадобився конструктор, рушники і звуки прибою.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес показав, як посваритися на карантині за пару секунд, тепер залицяється до іншої.