Учасниць реаліті "Від пацанки до панянки" на Новому каналі відправили в саме містична, притягує і страшне місце України – в Чорнобильську зону.

Сьогодні Прип'ять більше нагадує локацію для зйомок фільмів жахів. Туди пускають тільки на екскурсію і лише по вибраному маршруту, тому що в місті все ще тримається високий рівень радіації.

Деякі учасниці дійсно злякалися. Катя Большакова до останнього протестувала проти такого «подорожі».

"Я ніколи в житті не хотіла там побувати, – зізнається вона. – Бо хвилююся за наслідки – що буде зі мною і моїми майбутніми дітьми"

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інші ж учасниці реаліті Нового каналу, навпаки, з цікавістю їхали в Чорнобильську зону. «Пацанки» уявляли, що там взагалі нічого немає, але побачили повноцінний місто. Правда, покинутий і розграбований.

"В Прип'яті було не по собі, – ділиться враженнями Євгена #Батюшка Мазур. – Навколо – мертва тиша. Раніше це мене заспокоювало, але в Чорнобилі вона якась тривожна"

Деякі з пацанок навіть не змогли стримати емоцій і розплакалися.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Не цікавитися тим, що сталося в Чорнобилі, мені здається дивним, – уклала героїня реаліті Нового каналу Віка #Синяк Кошутина. – Людям має бути соромно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у проект повернулася незабутня "Мівіна" з першого сезону, буде спека.

Як повідомляв Знай. ua, "пацанка" Женя Мазур зізналася матері в найстрашнішому.

Також Знай. ua писав, що пацанка врятувала подругу дорогою ціною.