Відомий український хореограф, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетний чорно-білий кадр зі своєю дружиною Лілією.

"За останній місяць ми з @liliya_yama зрозуміли, що разом здатні пережити і не таке!..🤗 💜 Навчилися ще більше радіти дрібницям і насолоджуватися природою. І, незважаючи на мої годинні напади гикавки, ми зберігаємо внутрішній спокій, чого і вам бажаємо!)😇" - підписав фото Яма.

У свою чергу дружина танцюриста на своїй Instagram-сторінці зазначила, що "провести зі своєю другою половинкою стільки часу в карантині – ще те випробування".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Але в кінцевому підсумку це відмінна можливість зрозуміти, що поруч з тобою дійсно надійний і люблячий партнер по життю.❤️ На щастя, у нас нічого не змінилося, навіть навпаки покращилося. Краще стали розуміти і відчувати один одного.🥰 Цінувати те, що раніше не цінували. Головне, що я зрозуміла, потрібно завжди розмовляти і обговорювати будь-якого роду питання. Інакше можна вибухнути.💥😅 Якщо людина любить, то готова йти на будь-які компроміси", - написала Лілія.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма поділився власними секретами спортивного тіла.