Відомо, що 24 березня відомий російський співак Олександр Буйнов відзначав свій ювілей – 70-річчя. На честь цього він вирішив розмістити відео-запрошення своїм близьким друзям і розповісти про своє лікування в період пандемії коронавірусу. Відповідні ролики виконавець розмістив на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Олександр Буйнов, скріншот Instagram

Так, Буйнов повідомив про МДМ терапію, яку він проходить під час пандемії. Ця процедура допомагає поліпшити імунітет, а своїм здоров'ям і зовнішнім виглядом він вирішив похвалитися перед фанатами. Також співак поспішив подякувати фахівцям, які допомагають йому в цей складний час і запевнив, що це не є рекламою.

"Так виглядало запрошення для друзів на мій Ювілей,який повинен був відбутися 24 березня! Я так виглядаю ще багато в чому завдяки МДМ терапії(процедура для підняття імунітету),яку проходжу в клініці "Щаслива родина" @happy.family_official Там працюють офігенні люди-"Євролікарі"😂!! І це не реклама,це просто мої друзі!Та й що рекламувати,коли вони в цій справі вже 17років,але тільки зараз вийшли в інтернет😎!" - підписав відео Буйнов.

Олександр Буйнов, скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У свою чергу фанати поспішили привітати знаменитість і залишили свої щирі побажання.

"Дай Бог вам здоров'я на + 70 ще 🙏🙏🙏", "Олександре, добрий день. Завжди підтягнутий та гарний. Завжди від нього один позитив. Ще він з гумором і приколіст. Найкращий співак і артист. Хто ж цей милий чоловік? Так це ж улюблений Буйнов. Головний естрадний генсек. 😊. Вже 70 йому. Якщо зустріну. Міцно міцно обійму. Будьте завжди здорові та щасливі, запальничка ви наша. Знайте! Буде любити завжди вас орловська фанатка Наташа. Олександр, бережіть себе, любий. Гарного вам дня. ❤️🤗😘🔥🇷🇺😎🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "Вітаю від душі! Всього хорошого та багато!👍👍👍😘🌺🌻🌸", - відреагували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Моїсеєв опублікував архівне фото з Аллою Пугачовою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Філіп Кіркоров заявив, що дуже сумує за своєю колишньою дружиною Аллою Пугачовою.

Також "Знай.ua" писав, як виглядав репер Баста на зорі своєї кар'єри 20 років тому.