Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину, однак на самоізоляції дуже скучила за груповими заняттями і репетиціями концертів. Так, артистка виставила невеликий уривок гарячих танців, примірявши лише джинсові шорти, широкий топ і туфлі на підборах, ритмічно рухаючись під музику.

Танцюльки від @rishamaryna 💥ааа як сумую за груповими заняттями👯‍♀️ поділилася емоціями Андраде

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи дівчину компліментами: "Дуже хот🔥🔥🔥", "Мішель ти така 🔥 Молодець!", "Супер❤️", "Мішель😍😍😍😍😍" ,"Дуже красиво😍😘❤️", "прямо в серденько 💔, як я сумую за танцями ааааа 😭", "Мішель, це круто👍🔥", "Шо творить Мала😈", "🔥🔥🔥🔥Дуже сильно ,яскраво ,пристрасно !", "Вауу ефеткт💫👍👍👍😘", "Дуже класна, люблю ти найкрасивіша😍😍😍😍😍", "Класно танцюєш , так тримати !!! Хореограф хороший 🔥😊😊", "Ти як завжди вогонь🔥", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥Вогонь🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.