Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила яскравий кадр, позуючи в затишній домашній обстановці з їх кішечкою по кличці Цея. Так, артистка розсмішила шанувальників, зазначивши, що її улюблениця обожнює робити селфі, адже на фото у красуні не такий вже і задоволений вираз мордочки. Варто зазначити, що у великій і дружній родині Бабкіних проживають цілих два котика-сфінкса по кличці Кокос і Цея. Малюків пара забрала з розплідника, що було давньою мрією Сніжани. Тепер звірятка оточені любов'ю не тільки чоловіка і дружини, але і їх трьох дітей: Артура, Веселини і Єлисея.

Ці дві дами дуже люблять селфі. Особливо Цея😹 пожартувала Бабкіна

Фолловери залишилися в захваті: "а я подивилася на це фото і хотіла написати: "А що, Веселіна пофарбувала волосся?" 😁 Тут просто одне обличчя!", "Круто😍😍😍Ви дуже гарна♥️♥️♥️♥️", "Цея, я дивлюся, щиро це показує😁😍", "Ох і погляд. Одна доброта👍😀😜", "Дуже схожа на Вас!!!", "Як я їх обожнюю!!!🙀👏 Я теж щаслива володарка цієї породи,спить зараз за пазухою в мене🤣❤️💋", "Дві красуні🔥🔥🔥🔥❤️", "Красиві дві дами💃", "Така сексіледі😉".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.