Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне спільне фото з усіма трьома дітьми - Артуром, Веселиною і новонародженим Єлисеєм. Так, дружна сімейка позувала в однакових спортивних костюмчиках яскраво-червоного кольору, зізнавшись, що Сергій теж хотів бути в сімейному кадрі, але не зміг знайти штатив.

"Сімейна Збірна з Любові❤️
Не вистачає капітана Нашої Команди @babkin_official , який не зміг знайти штатив😂. Обіцяємо знайти і позувати повним складом в червоному❤️ ", - поділилася емоціями Сніжана. Фолловери засипали Бабкіних компліментами: "Гарнющі❤️ Сніжана Ви такий позитивчик, так тримати👍", "Ого,які класні.🎈", "Такі класні!💞", "Ви класні, сім'я Бабкіних💖👍", "Яка ж ви позитивна дівчина!🔥Що творить любов❤️😉!", "Яка гарна спортивна сім'я 🙏".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.