Олександра Кучеренко – популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а з недавніх пір ще і дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram, і цей раз не став винятком. У соцмережі Саша показала миле фото з Дмитром, на якому вони позують на острові Лантау в Гонконзі.

Схоже, Комаров "підсадив" молоду дружину на своє захоплення – подорожі. Коли він був в черговий експедиції в Китаї, Саша прилетіла до нього в Гонконг. І судячи по фото, які вони викладають в мережу, вони коротали вельми цікаво і насичено. "Неможливо описати словами, як сильно мене вразив мальовничий острів Лантау в Гонконзі, де розташована статуя Великого Будди. Ще довго у моїй пам'яті і снах будуть оживати ті неймовірні краєвиди, які відкривалися з висоти канатної дороги. Там, перебуваючи поруч з чоловіком після довгої розлуки, я відчула спокій, умиротворення, гармонії з природою і просто фантастичну енергетику цього місця!", - поділилася Олександра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.