Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Денис Устименко-Вайнштейн і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого, за припущенням численних фоловерів знову потрапив в клініку.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. 27 квітня Оксана та їх молодша донька Майя відсвяткували дні народження, на яких, до речі, був присутній і батько. Здається, Джиган хоче повернути собі сім'ю, випустив трек "Таємниці" і зробив селфі з маленьким сином Давидом, а борода і брови заросли, як ні в чому не бувало. Поки невідомо, чи проживає виконавець з сім'єю, або просто приїжджав погостювати, проте думки фоловерів сильно розділилися на цей рахунок. Також артист створив так зване "mood video", - колаж з найбільш трепетних сімейних фотографій з дружиною і дітьми.

Family First! (сім'я перш за все!) поділився емоціями Джиган

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися. Одні просили Оксану прийняти невірного чоловіка, інші ж розкритикували дії репера: "Як же хочеться щоб у вас все було добре 🙏🏻", "шановний, ви як з палати втекли?", "Ти вже показав що у тебе на першому місці. А сім'я, як всі з'ясували, на інших місцях. Нехай буде тобі уроком. Офігенно красива дружина і чудові діти, що ще треба чоловікові для щастя.. явно не наркотики 🤦🏻‍♂️", "Джиган походу не розлучається )))) красава 🔥🔥", "Ех, Жига, таку сім'ю профукав😭😭 це треба було постаратися😏", "Нехай все у вас налагодиться ❤".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.