Дружина українського репера Джигана, мати чотирьох його дітей Оксана Самойлова повідомила про розлучення. Після мовчання блогерка зробила в Instagram емоційну заяву, в якій відверто пояснила причину такого рішення.

До публікації Самойлова прикріпила фото, на якому її сім'я міцно обіймається. Дівчина зізналася, що тільки зараз дізналася про зради чоловіка, а також заявила, що їхня щаслива сім'я була обманом.

Оксана Самойлова і Джиган, instagram.com/samoylovaoxana/
Оксана Самойлова і Джиган, instagram.com/samoylovaoxana/

"Як складно приймати рішення довжиною в 10 років, коли у тебе 4 маленьких дітей. Але мені не залишили вибору. Я подаю на розлучення. Всі 10 років щасливого сімейного життя були обманом з його боку, а я просто жила і вірила йому, він говорив такі речі, клявся здоров'ям наших дітей, благав не вірити в плітки і чутки, клявся що любить тільки мене і ніколи не зраджував. Стільки всього говорив і я вірила, тому що я не здатна на такі обмани, тому що я добра і наївна. Тому що я не розумію як можна так чинити. Тому що ми були щасливі розумієте? По справжньому, ми не сварилися особливо, я бачила що він мене любить, у нас все було добре, у нас прекрасні діти і було прекрасне життя. І я навіть уявити не могла що за таких розкладах коли ви живете душа в душу, виходячи з дому людина може так зраджувати", - написала Оксана.

скріншот з Instagram Оксани Самойлової

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джиган після психлікарні голяка вибіг на стадіон, але був закутий у наручники.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Джигана Самойлова вперше показала обличчя новородженного сина.

Також портал Знай.uа писав, що Джиган повернувся з психлікарні і змусив доньок грати з ножем.