Фанати популярного американського серіалу "Друзі" не впізнали на нових фото Меттью Перрі, який зіграв у стрічці одну з головних ролей.

Зірку Голлівуду папараці "підловили" на вулицях Лос-Анджелеса, повідомляє The Sun.
На фотографіях 50-річний посивілий Меттью Перрі, який до того дуже погладшав, виглядає втомленим. Одягнений він недбало - темна футболка, чорні спортивні штани і картата сорочка. На ногах у Меттью кеди.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Цілу бурю емоцій викликав у шанувальників актор, який раніше довго боровся з наркотичною та алкогольною залежністю, а два роки тому переніс складну операцію на шлунково-кишковому тракті, яка прикувала його до лікарняного ліжка на три місяці.

Фанати переживають за свого улюбленого артиста та діляться переживаннями в соцмережах.

"Вибачте, але він виглядає таким сумним, стурбованим, бідний Меттью, як хочеться його потішити",

"Чи може він бути ще сумнішим?",

"Він виглядає виснаженим", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меттью Перрі зареєструвався в Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua, телеканал HBO почав переговори з компанією "Warner Bros." про створення продовження культового серіалу "Друзі".

Також Знай.ua писав, зірки серіалу "Друзі" зробили фанам безвідмовну пропозицію