Відома російська телеведуча Лєра Кудрявцева подала позов до суду на продюсера популярної колись групи "Ласковый май" Андрія Разіна. Як пишуть російські ЗМІ, Разін неодноразово відпускав на адресу Кудрявцевої образливі коментарі. Більш того, минулого року він опублікував в соцмережі скандальний пост, в якому розповів про події багаторічної давності.

Так, у своїй публікації Андрій Разін повідомив, що колись, під час гастролей, хлопці з групи "Ласковый май" викликали повій до готелю, і серед них, за словами продюсера, була і Лєра Кудрявцева. Телеведуча не стала терпіти такі образи і подала до суду на Разіна за образливі слова, вона вимагає від нього 2,5 мільйона рублів. Більше того, позов стосується ще й одного з великих видань, яке процитувало пост Разіна, який він згодом видалив. Від видання Кудрявцева вимагає 500 тисяч рублів компенсації за моральну шкоду.

Лера Кудрявцева і Андрій Разін, фотоколаж znaj.ua
Лера Кудрявцева і Андрій Разін, фотоколаж znaj.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, телеведуча Лєра Кудрявцева зізналася у зв'язку з жінкою.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: зовсім не "Ласковый май" – Шатунову почали серйозно погрожувати.

Також портал "Знай.ua" писав, що Шатунов зважився на рішучий крок заради Волочкової.