Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв, який був чоловіком покійної співачки Жанни Фріске і вів програму "Розсміши коміка" на українському телебаченні, опублікував в мережі забавне карантинне фото, а в підписі до нього поділився порадами про виховання дитини на самоізоляції. За словами Дмитра, на самоізоляції він став більше часу проводити з сином, і став робити йому більше зауважень.

"Я тут зрозумів, що, опинившись з дитиною 24/7, почав робити йому набагато більше зауважень: це не роби, сюди не лізь, не топочи, не кричи... Сам собі здивувався, бо завжди був, загалом, за свободу дій і самовираження дитини – головне, щоб не розбив голову, а решту можна", - каже Шепелєв. Він також заявив, що знайшов рішення, як поводитися з дитиною. Телеведучий говорить, що рішення в тому, щоб любить дитину, як і раніше, і просто приймати його таким який він є. "Розслабся, татусь", - жартує Дмитро.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Шепелєв забороняє синові приходити на могилу Жанни Фріске.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що вдівець Фріске Шепелєв готується до весілля.

Також портал "Знай.ua" писав, що батько Жанни Фріске зробив несподівану заяву про смерть дочки.