Відома українська співачка Надія Мейхер, яка починала кар'єру у групі "ВІА Гра" знялася в декількох фільмах, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі еротичне темне фото, на якому з'явилася в дуже пікантному образі, а в підписі до нього залишила іноземно-язиковий вірш.

Як видно, перед камерою Надія з'явилася в похмурій кімнаті. На ній чорне боді з мереживними оборками, яке підкреслило пишний бюст і підтягнуту фігуру, і поверх якого вона одягла довгу темну накидку. При цьому на голові зірки величезна чорна капелюх з бахромою, а на її обличчі яскравий макіяж. Фани в захваті від нової публікації Мейхер, її завалюють компліментами в коментарях до фото, захоплюючись гарною фігурою і апетитними принадами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.