Пандемія коронавіруса і карантин внесли зміни в звичне життя не тільки звичайних людей, але і артистів. Так, студії "Квартал 95" довелося скасувати або перенести багато концертів та зйомок. Однак, гумористи-кварталівці не сумують і проводять вимушену відпустку весело і по-різному.

Так, нещодавно своє карантинне дозвілля показав один з авторів "Кварталу 95" Валерій Жидков. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував комічне фото, на якому позує в цікавому образі. Як видно, Валерій сидить і захоплено читає книгу під назвою "Я не вмію худнути", при цьому у руці він тримає виделку із шматочками ковбаски. У підписі до світлини Жидков написав: "Обожнюю книги, засновані на реальних подіях. Всім гарного дня і нормального ваги". Шанувальники актора в захваті від його нового фото і від того, що він не сумує на карантині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.