Джамала підкорила фанів ніжними фото на останніх термінах вагітності.

Українська співачка Джамала, незважаючи на те, що знаходиться на останніх місяцях вагітності, навіть на карантині не збавляє обертів і не розслабляється на дивані. Зірка регулярно проводить онлайн-виступи і прямі ефіри, де спілкується з шанувальниками на різноманітні теми.

Не забуває Джамала і про зовнішній вигляд і часто знімається в ефектних образах.

На нових фото в своєму Instagram знаменитість розмістила серію фотографій, на яких позувала в яскравій сукні вільного крою. Незважаючи на фасон, вбрання підкреслило змінену фігуру співачки - чималенький животик вже не приховати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У підписі до публікації артистка розповіла про те, чи складно їй співати під час вагітності, і запропонувала провести ефір на цю тему.

Співачка зазначила, що в італійській вокальній академічній школі існувала думка, що поки жінка не народила, її голос до кінця не розкрився, не став повноцінним.

"Сьогодні це звучить досить провокативно. Деякі партії у Верді, в Белліні навіть не дозволялося співати жінкам, які ще не стали мамами. Можу сказати, що мій голос після пологів змінився, зміцнів, в ньому стало більше низьких обертонів".

Джамала зізналася, що її голос став сильнішим після першої вагітності, і розповіла, що відчуває під час співу зараз.

"Що стосується співу під час вагітності, то важко фізично, тому що ти стаєш більше. А з точки зору техніки - діафрагма підперта весь час і здається, що ти завжди Розспіваний. Але я ділюся виключно своїми відчуттями, це мій особистий досвід. Співати при першій вагітності мені було важко тільки останні два тижні перед пологами, а до цього я весь час виступала, проводила репетиції, давала концерти, записувалася на студії ", - розповіла вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вагітна Джамала показала ніжні фото в зефірній сукні

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також Знай.ua писав, Джамала змінила образ заради культового глянцю.