Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала, яка нещодавно оголосила про другу вагітність, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу красуня показала кілька кадрів з нової незвичної фотосесії, на яких з'явилася в неймовірно ніжному образі.

Як видно, Джамала відображена на кухні біля столу, на який спирається. Для фотосесії артистка одягла зефірну, багатошарову і пишну сукню ніжно-рожевого відтінку, яка приховала і фігуру, і вагітний живіт. Її волосся розпущене і випрямлене, а на обличчі акуратний макіяж і мила усмішка, співачка міняє пози перед камерою. У підписі до публікації Джамала розповіла: "Хто не бачив мій відеокліп на пісню Solo і це неймовірне плаття? Ні?! Серйозно? Значить, ви абсолютно новенький! Ідіть подивіться". Фанати не пройшли повз і почали коментувати фото, засипаючи її компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.ua" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.