Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закрили свої кордони на карантин. Так, артист виставив кумедний кадр в затишній домашній обстановці, показавши їх з дружиною Сніжаною 10-місячного сина Єлисея, правда, поки зі спини. Так, малюк позував, сидячи в садовій гойдалці і вивчаючи гітару. Таким чином Сергій натякнув, що Бабкін-молодший йде по його стопах.

Е. С. БАБКІН ☀️ #елисейбабкин лаконічно підписав Бабкін

Фолловери залишилися в захваті: "акорд за маму, акорд за тата... 👶🎸", "Яка краса 😍😍😍 Малюк весь у тата!))) Ось що значить генетика 😄", "Музикант, від слова МУЗИК! МУЗИЦОК)))", "щось награє, нову пісню тата придумує;))) 😂 😍", "Правильно, починати потрібно з капронових струн: звук м'якше!👏",, "Яка милота😍", "Красунчик", "так хочеться вже побачити на кого схожий карапуз", "Музикант зростає, заміна❤️", "Як мило.🙌".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.