Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників досить відвертим знімком в Instagram. Знаменитість виставила кадр з фотосесії для інтерв'ю виданню Сlutch, позуючи серед ніжних квітів лише в чорній сукні з глибоким декольте і висловивши свої емоції через свіжий вірш. Варто зазначити, що 24 березня від онкології помер батько Соні, Сергій Хлябич, який повинен був вести дочку до вівтаря 7 червня. Замість цього виконавиця заявила, що скасувала торжество і просто розпишеться з коханим.

Будет трудно - КРЕПИСЬ, Будет больно - НЕ ПЛАЧЬ, Будет ветер - НЕ ГНИСЬ, Глаз в ладони НЕ ПРЯЧЬ, Если грозы - СМОТРИ, Если страшно - ДЕРЖИСЬ, Помни, ЖИЗНЬ - ЭТО ЖИЗНЬ. поділилася емоціями Соня

Фолловери не пройшли повз: "Краса🙏", "Феєричний ☀️🌹🔝", "Які правильні слова❤️", "Дівчина-Весна!🌞🌿", "Соня ти красуня 💋💋💋💋", "наша Красунька🔥🔥🔥🔥", "вау красуня😍".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки в цікавій локації.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.