Відомий український реп-виконавець Джиган і його дружина Оксана Самойлова готуються розлучитися. Цей факт вже встиг облетіти всі ЗМІ. Та й сама пара не соромиться виставляти напоказ подробиці свого особистого життя. Не так давно Самойлова опублікувала великий і ображений пост, в якому викривали улюбленого в численних зрадах. Вона також додала, що збирається залишити собі всіх чотирьох дітей від репера — Ариэллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Однак у фанів з'явилася надія, що пара все-таки може залишитися разом. У Мережі з'явилося відео, як Самойлова і Джиган проводять час в одному ліжку, а поруч грають їх діти. Все виглядає так мило, ніби сім'я і не збирається розпадатися. А у себе в Instagram репер то і справа викладає фотографії і відео з дружиною і дітьми.

Невже пара примирилася, або ніякого розлучення і зовсім не намічалося, а зірки вирішили хайпануть? Фанати також припустили, що Самойлова опублікувала пост про розлучення зопалу, а тепер взяла свої слова назад. Як би там не було, аудиторія зіркової пари продовжує пильно стежити за її життям, поки розкриваються все нові подробиці.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.