Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нове фото і порушила важливу тему.

На знімку Христина позує в скромному домашньому образі, сидячи на дивані. На ній сині укорочені джинси, сіра безформна сорочка і кеди. При цьому волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до світлини Асмус написала: "ви Займаєтеся благодійністю? Витрачаєте гроші на дорогі операції? Передаєте речі в дитячі будинки або малозабезпеченим сім'ям? Здаєте кров? Чи допомагаєте притулкам для тварин? Є волонтером?". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами і відповідями на питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.