Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милі фото, на яких її можна побачити в купальнику, а також красиві морські пейзажі.

Так, на першому знімку красуня з'явилася у ванній кімнаті, вона знімає себе в дзеркало. Вона стоїть в одному тільки сексапільному купальнику, який красиво підкреслив ідеальну фігуру і оголив тату внизу живота. Далі йдуть кілька кадрів красивих пейзажів. А на останньому фото Алла відображена на красивому пляжі, вона стоїть спиною до камери в купальнику і зайняла цікаву позу. У подпсии до публікації Добкіна запропонувала фоловерам помріяти про те, куди вони полетіли на відпочинок, якби не карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.