Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за гарні пісні і екзотичний образ. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину, однак на самоізоляції дуже скучила за груповими заняттями і репетиціями концертів. Так, артистка виставила невеликий уривок гарячих танців, примірявши лише шорти, широкий топ і туфлі на підборах, ритмічно рухаючись під музику.

@rishamaryna о Рііша!! Твої танці це любов! 😍❤️ І звичайно ж під улюблену @ciara поділилася емоціями Андраде

Фолловери засипали красуню компліментами: "Класно... Продовжуй так само......Дуже класно.....😉😉😉😍😍😍😘😘😛😛😜🤴🤴❤❤💜💜", "Аааа, супер😍😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻", "Вау це супер ❤️", "Капєц, ну сексі ж😍🔥", "Танцюєш краще всіх👍😍", "Вааааау🤩 Кайф!)😈", "Мішелька ❤️", "🔥 краща❤️", "🔥🔥🔥 Клас", "Така кайфова😍🤤", "Енергійна 🔥", "Крута 🔥😍🔥😍🔥😍", "Круто 🔝🔝🔝😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде – співоча пташка болівійсько-українського походження.