Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вирішив відповісти в Сторіс на найцікавіші запитання шанувальників, прикріпивши до відповідей ще й архівні дитячі фото. Так, артист показав, як виглядав в дитячому саду і шкільному віці, відзначаючи, що зовсім не схожий на себе теперішнього. Володимир носив окуляри, цікаву зачіску і був доволі пухким, а в одному з інтерв'ю і зовсім порівняв себе з головним героєм казки "Гидке каченя". Також Дантес засвітив фото в паспорті, нагадавши, що його справжнє прізвище - Гудков, а ще зазначив, що в дитинстві дуже хотів стати поліцейським.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз. Володимир встиг випустити вже сім кулінарних роликів, приготувавши на першому смачний сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, на другому - корисний супчик, на третьому - яблучну шарлотку, на четвертому - сирники, на п'ятому - бананову запіканку, на шостому взявся за азіатську кухню. Тепер же Дантес зробив фінальний випуск проекту, адже самоізоляція, на щастя, підходить до кінця. Сьомий випуск артист присвятив лінивим вареникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.