Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. А нещодавно дев'ятирічна красуня-донька Сара, про життя якої було відомо не так багато, завела свій аккаунт і за невелику кількість часу набрала майже 9 тисяч фоловерів. Так, дівчинка показала, як проводить час на самоізоляції через коронавірус COVID-19, виставивши кілька селфі на тлі заходу помаранчевого сонця. Варто відзначити, що Сара проживає із зірковою мамою і Костянтином Меладзе, а користувачі мережі не раз відзначали, що юна красуня дуже схожа на Віру.

Фолловери почали захоплюватися незвичайною красою Сари: "❤️❤️❤️Ти супер дєтка", "Мілашка😍😘❤️", "Просто краса ❤️❤️❤️❤️❤️😍😍🔥🔥🔥", "Блакитноока🍒", "Яка балдьожна 😻🔥♥️".

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Варто також відзначити, що малеча любить експериментувати не тільки з вбраннями і стилем, але і з макіяжем. Мама Віра Брежнєва явно не проти захоплення доньки, тому на сторінці Сари можна зустріти і її кадри в різних яскравих образах.