Дружина відомого співака Олександра Малініна Емма постійно тішить шанувальників сімейними фото. Зіркова пара виховує двох дітей — сина Фрола і доньку Устінью. У подружжя також є діти від попередніх шлюбів. У свої зрілі 57 Емма виглядає дуже чудово. Жінка не приховує, що її струнка фігура — це заслуга постійних тренувань.

Крім того, дружина артиста любить доглядати за собою. Днями обраниця Олександра Малініна опублікувала на особистій сторінці в Instagram фотографію, на якій вона зображена в банному халаті і з маскою на обличчі.

Публікація Емми Малініної, фото: Instagram
Публікація Емми Малініної, фото: Instagram

"Маски бувають різні", - підписала публікацію Емма.

Багато шанувальників похвалили Емму за сміливість, адже не кожна жінка може собі дозволити опублікувати таке особисте фото: "Обожнюю вашу життєрадісність і невичерпний позитив"; "Ви і в цій загадкова красуня"; "Так, мені теж подобаються маски, особливо чудо-глина з мінералами мертвого моря".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров злив відверті кадри, де Басков нахабно мацає голосистих красунь.

Як повідомляв Знай.uа волохаті пахви і брутальна борода - Кончіта Вурст епічно "в'їхала" в карантин.

Знай.uа писав, Бабкіна вийшла з коми, обімлів навіть Басков - "Чорта не боїться".