Супермодель Алла Костромічова вирішила провести модний експеримент в рамках усвідомленого споживання. Вона тиждень ходила в одному і тому ж одязі, повідомляє Новий канал.

"В Нью-Йорку я пробувала носити тиждень одні і ті ж речі. Одяг я регулярно прала, звичайно ж, але не змінювала. Це дуже цікавий досвід, але до кінця тижня я почала втомлюватися від способу, — говорить Алла. — З іншого боку, не треба постійно думати, що одягнути завтра".

Модель розповіла, що дбайливо ставиться до одягу і намагається не купувати речі, які не захоче носити через кілька років.

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

"Мені подобається довго носити речі. У мене є одяг, якому вже більше 10-ти років, і я до сих пір його ношу. Якщо ти створюєш свій унікальний стиль, то тебе ніхто не дорікне, що ця річ немодна, — вважає Костромічева. — Коли люди бачать цілісну картинку, вони не здатні зчитувати, модна конкретна річ. Тому під час покупки одягу запитуйте себе, чи будете ви носити його через п'ять років".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Ведуча поділилася лайфхаком про стилі від своєї мами.

"Я вдячна мамі, яка з дитинства привчила мене, що не потрібно гнатися за якимись яскравими трендами, тому що через деякий час вони на сто відсотків стануть антитрендами, — говорить Алла. — Віддаю перевагу здоровому мінімалізму, звертаю увагу на самодостатність речі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костромічова з "Топ-модель по-українськи" провела тест-драйв "школи онлайн".

Як повідомляв Знай. ua, супермодель Алла Костромічова розкрила секрети схуднення.

Також Знай. ua писав, що Поліна Логунова поділилася, як не поправлятися на карантині.