Під час пандемії коронавірусу більшість українців «перенесли» свій офіс додому. А дехто почав заробляти, продаючи різноманітні товари онлайн. Кожен пристосовується до карантинних реалій, як може.

От учасниця шоу «Хто проти блондинок?» (Новий канал) Laganza заробляє гроші з повітря. Так, так не дивуйтесь, у наш час й таке можливо! Дівчина грає на лазерній арфі. Вона створює музичне шоу на світловому інструменті. Глядачі завжди в захваті від такого перформансу і готові платити немалі гроші!

Свої вміння дівчина продемонструвала в студії шоу. А ще дозволила зіграти на арфі ведучій Лесі Нікітюк та зірковому учаснику – вокалісту ТНМК Олегу Михайлюті.

Фагот
Фагот

– Мені, як музиканту було цікаво пограти на такому доволі незвичному інструменті, – каже співак.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Олега вразила винахідливість та креативність Laganzu. Співак згадав, у який спосіб він заробляв свої перші кишенькові гроші. Поділився історіями за лаштунками шоу Нового каналу.

– Коли я відпочивав у таборі, нас вивозили підв’язувати виноград, – каже Олег. – Пам’ятаю, що тоді отримав 3 рублі за три тижні (усміхається). А потім заробляв навчаючись добре в школі. У нас в ХССМШІ була така система: якщо немає жодної трійки, то школа нараховувала тобі стипендію. Якщо ж тільки п’ятірки отримуєш, то взагалі підвищена стипендія. Ось такі у мене були перші заробітки кишенькових грошей (усміхається).

Вмикайте щовівторка о 19:00 шоу «Хто проти блондинок?» (Новий канал)

Нагадаємо, Тарзан влаштував брудні танці на очах у Корольової.

Як повідомляв Знай.uа Кароль показала неймовірні прийоми по гнучкості.

Знай.uа також писав, що Jerry Heil влаштувала гарячі Мальдіви посеред Києва.