Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію кадрів, вибравшись як можна далі від цивілізації щоб насолодитися свіжим повітрям, а для такої самоізоляції вони з чоловіком Юрієм Горбуновим обрали містечко Ржищів Київської області. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри, списки улюблених серіалів, фільмів, книг, "щоденники пам'яті" зі знімками з минулого. Катя приміряла спортивний костюм кольору морської хвилі, помилувавшись видом з Іван-гори. До речі, маленького сина Горбунова і Осадчої звуть Іван, проте обличчя хлопчика пара поки приховує від громадськості.

Моя прекрасна Україна! ❤️ яка ж гарна в нас країна!!!! І на світлині Іван гора ) все не просто так 😂 захопилася Осадча

Фолловери не пройшли повз, деякі навіть впізнали рідні місця:"Дякуємо, що робите наше місто відомим. Ржищівська земля багата на таланти. Тут народились поетеса Ліна Костенко, живописець Володимир Сидорук.", "Круто, я теж на карантині у Ржищеві😊 а фото з пляжу прямо під моїм домом😍", "Дуже приємно що ви завітали до нашого маленького містечка))) 🤗 Впевнена, що ви ще не всі мальовничі краєвиди нашого міста бачили. Ласкаво просимо👍", "Я народилася в Ржищеві😃 дякую, що прославляєте!!!!Маленьке місто з великою історією! ❤️❤️❤️", "Приємно бачити рідне місто)".

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.