Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка виставила трепетне архівне фото з мамою, Жанною Василівною Линьковою, привітавши найріднішу жінку з Днем матері 10 травня.

Варто відзначити, що дитинство у красуні було дійсно складним: батьки Кароліни розійшлися ще до її народження, мама разом з дівчинкою і трьома братами (старший з яких, Сергій, загинув на війні в Афганістані, коли співачці було 9 років), жили у злиднях, переїхавши в Чернівці з рідної Кіцмані, хоч Жанна Василівна і тяжко працювала, щоб прогодувати сім'ю. В 6 років Лорак віддали в Садгірську школу-інтернат № 4 у Чернівцях, де та провчилася до 7 класу. У багатьох інтерв'ю Ані зізнавалася, що не раз була жертвою насмішок в навчальному закладі, адже доношувала одяг старших братів. Також артистка зізналася, що часто голодувала.

Дякую нашим матусям за життя. Бути мамою – це великий труд! Будьте здорові і кохані, наші Ангели-Охоронці! З Днем Матері! ❤️ поділилася радістю Лорак

Фолловери залишилися в захваті: "Яка гарна фотографія! Яка прекрасна Мама! Їй міцного здоров'я! І вас зі святом,Кароліна❤️ Всього вам самого-самого світлого!", "З Днем Матері, дорога Кароліна!", "Дуже красиві!😍 Міцного-міцного здоров'я Вашій мамі!🙏🏻 І Вас зі святом, Кароліна! Любимо дуже❤️", "ваша Мама дуже красива дай бог їй здоров'я, щастя 👍🙏", "Яке тепле фото.😍😍😍❤️❤️❤️ З Днем матері.🙏🏼❤️".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.