Боротьба з коронавірусом в усьому світі продовжується. В Україні ця проблема не менш актуальна. Проте в нашій країні не вистачає оснащених лікарень для лікування. Тому вирішувати проблеми, найчастіше, доводиться за рахунок волонтерських фондів. До боротьби приєднався благодійний фонд #ЧашкаКофе, яким керує телеведучий Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров з підопічними

Раніше організація Комарова придбала необхідні витратні матеріали для київських лікарень, а зараз купила апарат штучної вентиляції легенів для дитячої клініки в Боярці.

Це спеціалізована лікарня, куди доставляють дітей з підтвердженим діагнозом COVID-19. Апарат ШВЛ допоможе малюкам, які не можуть самостійно дихати через коронавирусной пневмонії.

Пристрій придбали за кошти українців, які надали допомогу фонду “#ЧашкаКофе”, а також на гроші Дмитра Комарова. Також частина коштів була переведена з коштів, що залишилися від лікування інших дітей. За правилами організації, батьки передають залишок коштів, зібраних на лікування дитини, назад до фонду для інших потреб. Спільними зусиллями вдалося купити необхідне обладнання, яке може врятувати не одне життя.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров терміново звернувся до українців за допомогою.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" показав поганий стан українських лікарень, не вистачає самого необхідного.

Також Знай. ua писав, що Комаров "підсадив" молоденьку дружину на своє улюблене заняття.