Дружина відомого українського реп-виконавця Джигана Оксана Самойлова оприлюднила в мережі унікальну світлину та поділилася деякими фактами про свого тримісячного сина Давида.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

"3 місяці сьогодні людині, 3 місяці, як я мама 4 дітей. Я думала, що Майя у нас янголятком була, але Давид своїм спокоєм та умиротворенням перевершив навіть її. В загальному чудовий малюк у мене росте, нехай так буде і далі", - написала вона, виклавши світлину, на які вона стоїться, тримаючи малюка на руках.

Скріншот допису

Варто зауважити, що користувачам такий знімок сподобався і ті засипали його лайками, а також коментарями стосовно того, що вона з малюком виглядає фантастично.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто зауважити, Самойлової та Джигана наразі вкрай складні відноси. Зокрема, не так давно остання зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши артистка у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Окрім цього, вона наважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.