Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила яскравий кліп на пісню "Воспоминания", знявши його у дворі їх із чоловіком Потапом будинку. Настя зізналася, що її надихнули архівні кадри, які красуня знайшла в своєму телефоні, надалі показавши ностальгічні і зворушливі обривки спогадів відданим шанувальникам.

Так, артистка поділилася і пікантним кадром із спальні, грайливо сидячи на ліжку лише в білосніжній лляній піжамі в незвичайній позі. Красуня засвітила струнку фігуру, а домашній образ доповнила недбалим "пучком" на голові.

Que tengas un buen día amigos 🤗♥️ (Доброго дня, друзі) ⠀ 1 , 2 ? 📷 поділилася радістю Каменських

Фолловери не пройшли повз: "Незворушна дівчинка NK🔥💣🌹🤟👏👌", "І перша і друга. Ти найкраща і найкрасивіша 😍", "Всі твої фотки гарні😍😍❤️❤️", "Льоха фоткав?", "І 1 і 2 можна так? 😉❤️🔞", "Ти найкраща😍😍😍👏👏", "кохана дівчина, ти гарнішаєш день від дня😍", "неймовірна😍", "Хороший прогибчик 🤪😊", "Як тут вибрати?😍🖤♥️😘".

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.