Телеведуча Дана Борисова в ефірі програми "Ти не повіриш!" на каналі НТВ напророкувала скандальній балерині Анастасії Волочковій треба терміново надавати допомогу. Вона вважає, що танцівниця спивається.

"Честі і гідності у Анастасії давно немає. Вони давно пропиті. У неї опухле обличчя. Мішки алкоголічки під очима. Обличчя весь час червоне. Вона – алкоголік, залежна людина. Їй треба приймати якесь рішення. Вона може набухаться і піти в сауну. Підпалить гілочку і задихнеться. І все закінчиться".

Дана Борисова з дочкою, Ivona
Дана Борисова з дочкою, Ivona

За словами Борисової, біда з Волочкової може статися в найближчі місяці. І всі, хто сміялися зрозуміють, що сталося непоправне.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вона ніколи не зізнається, що у неї проблеми. Буде весь час говорити, що п'є келих вина раз в тиждень. Вона може і перед тренуванням дозволити собі випити. Для настрою постійно п'є. Є гарний центр на Самуї. Візьмемо її безкоштовно. Треба їй їхати в Таїланд на лікування. Я постійно спостерігаю її сторисы в соцмережах п'яні. Це гумор крутіше Петросяна. Вона раніше була однією з найкрасивіших жінок, але зараз її час минув. Якщо вона хоче зі мною судитися за мої слова, то я не проти. Зустрінемося в суді", — сказала Борисова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.