Телеведуча Регіна Тодоренко подарувала статуетку "Жінка року" Маргариті Грачовій, чоловік якої відрубав їй кисті рук.

Активістка і блогер Маргарита Грачова, яка стала жертвою жорстокого злочину свого колишнього чоловіка, була однією з героїнь документального фільму про домашнє насильство "А що я зробила, щоб допомогти?" Цю стрічку зняла Регіна Тодоренко після гучного скандалу через свої висловлювання.

Маргарита Грачова, фото: Instagram
Маргарита Грачова, фото: Instagram

Грачова розповіла про подарунок Тодоренко в своєму Instagram. За словами Маргарити, вона стала володаркою статуетки журналу Glamour. Телеведуча Регіна Тодоренко віддала їй символ своєї нагороди "Жінка року 2019", якоїї її позбавили ​​за рішенням редакції видання після звинувачень в засудженні жертв домашнього насильства.

За словами Маргарити, ця статуетка для неї нічого не означає, і вона більше б зраділа костюму панди.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Пам'ятайте я відправляла свою книгу "Щаслива без рук" Регіні Тодоренко? Сьогодні прийшла у відповідь посилка від неї. ... У мене тепер з'явилася статуетка Жінка року. Чесно, для мене ця нагорода нічого не означає. І при відеоспілкуванні з Регіною, коли вона знімала фільм, я відразу сказала: "Статуетка мені не потрібна". І жартома додала: "Краще костюм панди, у мене молодший син їх обожнює", - розповіла Грачова в Instagram.

У той же час Грачова попросила людей не писали негативних коментарі на адресу Тодоренко.

"Всі ми робимо помилки, але головне - намагатися їх виправити", - вважає Маргарита.

Нагадаємо, Тодоренко жорстко розкритикували і засудили за її висловлювання на адресу жертви домашнього насильства, яку Регіна звинуватила в тому, що чоловік її б'є. Зокрема, Тодоренко зганьбилася фразою "А що ти зробила, щоб він тебе не бив?", при цьому вона назвала жінок, які заявляють, що чоловіки їх б'ють "психічно хворими".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Регіна Тодоренко розповіла про стосунки з агресором

Як повідомляв портал Знай.ua, Тодоренко після скандалу пожертвувала гроші на боротьбу з домашнім насильством

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко стала жінкою року за версією журналу Glamour.