Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині, проте із-за обмежень парочці довелося перенести пишне весілля. Хоча, вони знайшли вихід, і таки розписалися у розпал карантину, і вже показали фото з одруження.

На новому фото в Instagram новоспечене подружжя відображені в красивій фотозоні, в урочистих вбраннях. Правда, Даша не в пишній весільній сукні – а в коротенькому білосніжному, яка оголила ноги і плечі. Вона тримає в руках гарний букетик і весело регоче. А Микита в сірому костюмі з білою футболкою, він тримає в руках свідоцтво про шлюб. У підписі до фотографії Добринін написав: "Вона стала моїм серцем, величезною його частиною, тепер і офіційно моя. Just married". Фани в захваті від цієї новини, парочку засипають компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.