Час безпощадний однаково до всіх. Чи то до легендарних артистів, чи то до звичайних людей. Ірина Салтикова ще раз довела цю істину, опублікувавши в сторіс Instagram спільну фотографію з іншими легендарними поп-співачка з 90-х — Тетяною Буланової і Тетяною Овсієнко. Зірки зустрілися на зйомках програми Андрія Малахова "Привіт, Андрій!".

"Пісня залишається з людиною" — саме такій темі були присвячені зйомки нового випуску програми, яка скоро вийде в ефір.

У соцмережах тут же почали обговорювати зірок, яким зараз вже за 50. Багато не відразу змогли дізнатися колись культових співачок. "Овсієнко не відразу впізнала", "Щось дівчата постаріли", "Ледве зрозуміла, хто це", "Щось з обличчями у всіх", "Ботокс?" — написали в коментарях.

Більше всіх в коментарях дісталося Овсієнко. Користувачі соцмережі порадили їй терміново звернутися до косметолога і привести обличчя в порядок. На думку фолловерів, Овсієнко зіпсувала свій зовнішній вигляд неякісною пластикою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Не хочу образити, але вас так спотворили до невпізнання, просто знищили вашу природну красу!", "Господи! Тетяна! Все життя слухала ваші пісні і обожнювала вашу красу! Що ви з собою зробили? Чесно, страшно дивитись на вас!" — написали в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.