Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео, показавши, як не нудьгувати під час карантину через коронавірус COVID-19. Так, раніше артистка готувала разом з численними шанувальниками домашні страви і видавала апетитні рецепти, а тепер ще й зареєструвалася в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, куди виставляє гарячі танці і забавні перевтілення. На цей раз Аліна показала, як вперше після самоізоляції вирушила на роботу.

Це був мій перший виїзд з дому на карантині😅😅😅 а ви вже виходили на вулицю ?) Дивіться #СКОРО на ТБ 😊 поділилася емоціями Гросу

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "супер Класно!!!❤️❤️❤️💥💥💥", "Схожа на Іру Білик. Копія.", "Чудова🌼", "Вау🤩🥰 Алінка ,ти супер стар 👍🤩💋💃🏼💐", "А чому без обрачки і нічого не чути про чоловіка? Я щось пропустила?".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто відзначити, що раніше красуня перевтілювалася в красеня-мачо за допомогою того ж TikTok, ритмічно рухаючись під хіт далекого 2013 року PSY - Gentleman.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.