Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами у своєму Instagram. Так, цього разу зірка показала у соцмережі милі фото і розповіла про виховання сина.

На першому знімку, який Регіна зробила сама, вона зберегла себе з сином Майклом на прогулянку. На ній теплий одяг, волосся зібране в кокетливий пучок, а на обличчі немає макіяжу і легка посмішка. малюк теж тепло закутаний, він посміхається, але не дивиться в камеру. А ось другий сімок, за словами Тодоренко, зробив її півторарічний син. Тут телезірка лежить на підлозі в білій футболці, вона захоплена якимись паперами, схоже, працює. У підписі до публікації Регіна розповіла про те, як виховує дитину, і як вони в родині поводяться з гаджетами. Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.