Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість виставила пікантне архівне фото, на якому позувала в дуже ніжному образі. Так, артистка приміряла лише відверте боді білого кольору і доповнила вбрання жіночним легким макіяжем. Варто відзначити, що зазвичай скромній Тіні не властиво ділитися такими гарячими знімками, тому кадри стали справжнім сюрпризом для численних фанатів.

Фолловери залишилися в захваті: "Пожежа🔥❤️😻", "Боже мій😻я вмираю😻😻😻😻", "Як можна бути такою красивою?😍😍🔥", "Це чарівно 💜", "Ось це я розумію , доброго ранку 🤤😍🔥", "Тут навіть швидка не допоможе ,неймовірна жінка 😍❤️🔥", "нереально🥵 вогонь, пожежа🔥🤤", "Тінааа,сексі-мати😻", "Квін😍😍😍😍", "Яка гарна😻😻😻", "Останнім часом такі атмосферні фото😍 білий Вам до лиця❤", "Чарівно😍❤️", "ТИНАААА😍😍🥵🤤".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Тіна Кароль і її син Веніамін, який, до речі, навчається у Великобританії, дуже відповідально дотримувалися самоізоляції через коронавірус COVID-19, однак по ослабленню карантину відразу ж вибралися в Карпати і підкорили гору Говерлу. Сім'я виставляла радісні фото, насолоджуючись свіжим повітрям і красою природи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.