Колишня дружина відомого хіп-хоп-виконавця Серьоги Поліни Ололо звернулася до співвласника однієї з найбільших українських мереж супермаркетів "АТБ" Геннадія Буткевича, аби той допоміг їй повернути дітей, яких від неї переховує артист.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що ще кілька місяців тому, за словами екс-коханої репера, співак забрав у неї двох синів - 10-річного Марка і 9-річного Платона та почав переховувати їх. А вже нещодавно Ололо заявила, що їй вдалося відшукати хлопчиків на території заміського готельного комплексу Equides Club, що на Київщині. Щоправда, дітей вона так і не зуміла забрати, бо Серьога нібито попросив власника, яким є той самий Буткевич, не впускати жінку в середину. В результаті остання написала заяву в поліцію, а також звернулася до бізнесмена, попросивши про допомогу.

"Батько моїх дітей одноосібно привласнив собі хлопчиків і в жорсткій формі перешкоджає мені навіть бачитися з дітьми. Мій колишній чоловік - Сергій Пархоменко - дружить з Геннадієм Владиславовичем, саме тому перебуває на території комплексу на пільгових умовах.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Я звертаюся до Вас, Геннадій Владиславович, а також до Вашої старшої дочки: мої 2 сина перебувають на території Вашого клубу. Я, як мати, яку ніхто не позбавляв батьківських прав, хочу мати до них доступ, але мій колишній чоловік, спершись на Вашу охорону, мені всіляко перешкоджає", - сказала вона.

Окрім цього, Ололо запевнила, що має докази знаходження дітей на території комплексі, і в найгіршому випадку він "засвітиться" в телевізорі:

"Також повідомляю Вам, що в день, коли я знайшла своїх дітей в Вашому комплексі, відеозапис з камер спостереження були передані журналістам. Чи означає це, що всі відвідувачі комплексу, теоретично можуть виявитися в телевізорі? Я сповнена поваги і добра до Вашої сім'ї, тому прошу Вашого особистого втручання в ситуацію".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, репер Серьога забрав своїх дітей у колишньої дружини Поліни Ололо і відмовився їх повернути.

Як повідомляв портал Знай.uа, ексдружина репера Серьоги з поліцією домоглася зустрічі з синами – "Боротимуся до останнього подиху"

Також портал Знай.uа писав, що репер Серьога назвав Україну рідним домом і попросив громадянство.