Днями український гуморист Сергій Притула вляпався у гучний скандал через порівняння кандидата у президенти України Володимира Зеленського з кремлівським диктатором Володимиром Путіним.

Сергій Притула
Сергій Притула

Про це пише Рolitekа з посиланням на заяву Притули у Facebook .

Гуморист, якого українці засипали критичними коментарями з цього приводу, закликав перестати займатися політичною агітацією в його Facebook.

Сергій розмістив пост з їдким жартом щодо того, хто вийде в другий тур виборів президента.

“Прикиньте, виходить Зеленський до другого туру, а там його чекає … пара номер 8 – Наталя Могилевська та Влад Яма!”, – написав шоумен на сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Своїм жартом Притула натякнув на випадок з перемогою Зеленського в шоу “Танці з зірками”. Це сталося в 2006 році, коли пара Володимира Зеленського і танцівниці Олени Шоптенко здобули перемогу над парою Наталії Могилевської і її партнера Владислава Ями.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Незважаючи на винесений вердикт професійного журі, яке визнало Могилевську з Ямою кращими, телеглядачі проголосували за Зеленського з Шоптенко – 728 тисяч голосів проти 381 тисячі.

Пост Притули прокоментувала величезна кількість українців, які закликали гумориста "не заздрити" та припинити нападки у бік Зеленського. Звучали навіть звинувачення у тому, що він “продався” Порошенку.

Сергій Притула
Сергій Притула

"Серьога, ти ж був нормальним хлопцем, а тепер бризкаєш жовчю і заздрістю. Вперед, дерзай, не заздри", "Що це Притула запіарити по всіх усюдах? Чим йому насолив Зеленський? Таке враження, що його хтось проплатив за лиття бруду на Володимира. 31 березня люди зроблять свій вибір. Сергій, не можна бути таким злим", "Я була про нього іншої думки. Ну що ж, тепер передачі з його участю мені не цікаві. Він для мене як людина, провідний помер. Щастя і удачі йому!", - пишуть розлючені українці.

Нагадаємо, український гуморист Сергій Притула звернувся до українців із проханням отямитись і перестати займатись політичною агітацією на його Facebook-сторінці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в український прокат практично одночасно вийшли дві знакові стрічки, від яких критики очікували багато: комедія "Секс і нічого особистого" (20 грудня) із Сергієм Притулою та "Я, ти, він, вона" (27 грудня) із Володимиром Зеленським у головній ролі.

Також Знай.ua писав про те, що Сергій Притула не припиняє жартувати над ідеєю Володимира Зеленського балотуватися у президенти України.